MemberlistHomeFAQAxE Clan rulesAxE MembersJoining AxE ClanConnect to #AxE|RECRUITING|XPS with xfireRegisterLog inDonate for AxEHomeUsergroupsCalendarMovies
Similar topics

    Share | 
     

     Im Screwed

    View previous topic View next topic Go down 
    AuthorMessage
    Fur!on
    Member


    Posts : 359
    Points : 646
    Join date : 2011-11-07

    PostSubject: Im Screwed   Sat Mar 17, 2012 9:34 pm

    I uninstalled ET because I was having config problems. So i decided to instal it again and now it doesnt work at all, my screen either freezes or my internet connection blocks. I have to admit cruz was right and now i dont know what to do lol. Mad Mad Mad pale

    Back to top Go down
    View user profile
    Ghostcarrot
    Captain
    Captain


    Posts : 250
    Points : 1001
    Join date : 2011-11-07

    PostSubject: Re: Im Screwed   Sun Mar 18, 2012 3:33 am

    Check your firewall or anti virus scanner if it is blocking ET or even PunkBusterA or PunkBusterB. If so add it to the exception list. If that didn't fix your problem you are indeed screwed.
    Back to top Go down
    View user profile
    Cruz
    Leader
    avatar

    Posts : 3753
    Points : 6836
    Join date : 2011-07-10

    PostSubject: Re: Im Screwed   Sun Mar 18, 2012 6:51 am

    I'll try to help you on Xfire later.
    Back to top Go down
    View user profile
    jpk
    Major
    Major


    Posts : 309
    Points : 564
    Join date : 2012-02-13
    Age : 25
    Location : Germany

    PostSubject: Re: Im Screwed   Sun Mar 18, 2012 8:43 am

    Potty said it can make you lag if you have 2 or more processors. He always let Wolfenstein use only 1 Processor. And that helps.

    Also make sure you chose the right Connection in Wolfenstein Options.
    Back to top Go down
    View user profile
    Fur!on
    Member


    Posts : 359
    Points : 646
    Join date : 2011-11-07

    PostSubject: Re: Im Screwed   Sun Mar 18, 2012 8:49 pm

    Problem fixed
    Back to top Go down
    View user profile
    Fur!on
    Member


    Posts : 359
    Points : 646
    Join date : 2011-11-07

    PostSubject: Re: Im Screwed   Thu Mar 22, 2012 10:47 pm

    The problems back i keep laging out and my ping is 170-200 now instead of 100. Need help guys?
    Back to top Go down
    View user profile
    Cruz
    Leader
    avatar

    Posts : 3753
    Points : 6836
    Join date : 2011-07-10

    PostSubject: Re: Im Screwed   Fri Mar 23, 2012 6:29 am

    1. Open game and console
    2. Type /cg_drawlagometer 1 (not sure if it's correct but you can find lagometer from Jaymod settings I think)
    3. Type /com_maxfps (see what number it says)
    4. Now take look at lagometer, it should be green straight line
    5. If it's not, try lowering com_maxfps by 5 or 10 and see if theres any changes in lagometer to better way
    6. Keep doing this and find best working fps

    Also make sure your /rate is set to 25000
    Example my rate always sets to 4000 after closing game
    Can be fixed by changing it to 25000 in etconfig

    Make sure no virus scan or windows update or any else program running background.
    Try with and without Xfire and see if any difference.
    Back to top Go down
    View user profile
    jpk
    Major
    Major


    Posts : 309
    Points : 564
    Join date : 2012-02-13
    Age : 25
    Location : Germany

    PostSubject: Re: Im Screwed   Fri Mar 23, 2012 9:22 am

    Some Antivirus have also a 'Game-Mode' like Avast. So it wont update or anything while 'Game-Mode' is on
    Back to top Go down
    View user profile
    Sponsored content




    PostSubject: Re: Im Screwed   

    Back to top Go down
     
    Im Screwed
    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 1 of 1
     Similar topics
    -
    » ahh mc wood is kinda screwed up

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    AxE Clan Forums :: Support Board :: ET Support-
    Jump to: